Fluxxtem herbagetica

Conținutul

Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârșit, putându-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman.

durere și instabilitate în articulația genunchiului utilizarea dimexidului în tratamentul articulațiilor

Ele construiesc diferitele organe încă dinainte de fluxxtem herbagetica celulele stem embrionaredar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului celulele stem adulte. Aceasta din urma este o raritate a naturii, deoarece exista un singur loc în lume unde crește în cantități suficiente și are proprietățile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite.

easy win for me...

Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmenții albaștri și verzi, existenți in alga AFA, stimulează producția de celule stem din măduva spinării, în timp ce o altă categorie de substanțe conținute de alga AFA niște polizaharide stimulează migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele.

Mai mult, in acest produs, alga AFA este asociata si cu extractul de Lemn dulce si cu extractul de Trei frati patati, toate avand puternice efecte imunomodulatoare si antialergice puternice, care recomanda acest produs pentru toate afectiunile care apare pe fond imunitar.

articulatii tip tratamentul artrozei cu țesuturi moi

Nu in ultimul rand, fluxxtem herbagetica mentionat ca aceste componente moduleaza imunitatea, dar fara a reduce ci, din contra, stimuland capacitatea naturala de aparare a organismului.

GANODERMA -echilibreaza nivelul glucidelor în sistemul sanguin -creşte nivelul oxigenului din sistemul sanguin -antioxidant specific ce reduce radicalii liberi ALGA AFA -ajută la refacerea sistemului nervos, la recăpătarea mobilității articulare -conferă pielii elasticitate.

dureri articulare și cauze de umflare și tratament meditație articulară