Meniu de navigare

Descrierea conţine

Sistemul informaţional a CNAS susţine posibilitatea de descărcare Descrierea conţine declaraţiilor electronice, atât în formatul nou cât şi în formatul vechi.

Descrierea conţine dureri articulare degetele la tineri

Conform acestor declaraţii electronice, este posibil de a îndeplini în formatul nou pentru anii precedenţi, cât şi în formatul vechi, însă declaraţiile în formă scrisă pe anultrebuie să corespundă formularului nou.

Tudor, 3. Pentru AE, care dispun de programe de contabilitate proprii, a fost elaborat un nou document "Instrucţiunea privind structura şi formatul documentelor electronice declaraţia persoanei asigurate a evidenţei individuale în sistemul public de asigurări sociale" versiunea 2.

Descrierea conţine unguent pentru osteochondroza într o farmacie

Instrucţiunea a fost elaborată pentru programatorii. Principiul, e acelaşi ca şi la formatele vechi. Însă, sunt unele momente care au fost modificate în formatele noi: 1.

Descrierea conţine recuperare după artrotomie a genunchiului

Sunt schimbate clasificatoarele. În formatul nou sunt folosite 6 clasificatoare. Fiind anulat clasificatorul tarifelor tarif.

Descrierea conţine luxația tratamentului simptomelor articulației umărului

Clasificatoarele în formatul vechi kateg. În acelaşi fişier, în ultima coloană, este indicat codul vechi de 3 cifre corespunzător.

Activarea implicită a descrierilor audio

Sunt unele deosebiri, între declaraţiile în format electronic, faţă de declaraţiile în formă scrisă. În forma scrisă, nu este indicat ziua de Descrierea conţine, însă, în forma electronică, acest element, trebuie sa fie prezent obligatoriu, pentru fiecare persoană, care nu are codul CPAS.

  • Grade radiologice de artroză a articulației șoldului
  • Tendinită de durere de umăr

În forma scrisă a declaraţiei, este indicat un câmp despre funcţia publică şi data începerii acestei funcţii, însă în formatul electronic, aceste rubrici lipsesc. În prezentul document "Instrucţiunea privind structura şi formatul documentelor electronice declaraţia persoanei asigurate a evidenţei individuale în sistemul public de asigurări sociale" versiunea 2.

Descrierea functionarii unui sistem fotovoltaic - ECOVOLT administrare comună

Atenţionăm asupra punctului 2. Pentru exportul de pe sait, este propusă următoarea informaţie: 1.

Tema II.1 - Asamblurile NET

Arhiva - ce conţine descrierea formatelor electronice, inclusiv şi clasificatoarele în formatul DBF şi exemple de control. Descrierea conţinutului arhivei.

Descrierea conţine modul de a proteja articulațiile împotriva rănilor