CAZARE  /  PENSIUNI

Pensiunea Aurora - Izvorul Muntelui

Având o locație liniștită la poalele munților Ceahlău, la 6 km de lacul Bicaz, pensiunea Aurora oferă terasă în aer liber cu șezlonguri și centru de fitness.

Toate camerele au balcon cu vedere la munți, TV LCD cu canale prin cablu și baie privată cu cadă sau duș și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții au acces la facilități de grătar, bucătăria complet echipată și sala de mic dejun. Magazinele alimentare sunt la 10 km de Vila Ceahlău, iar la 6 km există un restaurant.

Gara Bicaz se află la 10 km, iar lacul Roșu și Cheile Bicazului sunt la 23 km. Serviciile de transfer se oferă la un cost suplimentar.

Contact:

   · Adresa: Str. Izvorul Muntelui , Nr. 123, Bicaz , judetul Neamt
   · Telefon: 0721.705.754
   · Persoana de contact: Macri Aurora

Pensiunea Lostrița

Pensiunea Lostrița este situată la doar 200 de metri de Lacul Bicaz și oferă o sală de fitness cu acces gratuit, un restaurant cu specific românesc, Wi-Fi gratuit și facilități de karaoke.

Toate unitățile au balcon, TV cu ecran plat şi o baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Pensiunea Lostrița serveşte specialități tradiționale, iar cel mai apropiat magazin se află la 200 de metri.

Oaspeţii pot închiria bărci pentru a se plimba pe Lacul Bicaz și pot juca tenis de masă gratuit. O stație de autobuz este la 300 de metri. Cheile Bicazului se află la 35 km, iar Lacul Roşu este la 40 km.

Contact:

   · Adresa: sat Buhalnita, com. Hangu, judetul Neamt
   · Telefon: 0736.899.637
   · WWW: http://pensiunealostrita.ro/

Pensiunea Total Ceahlau

Total-Ceahlău se află în Ceahlău, la 2 km de Castelul Cnejilor, şi oferă un restaurant, un bar și WiFi gratuit în toate zonele. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, baie cu duș sau cadă și vedere la munte.

Micul dejun este servit la cerere. De asemenea, oaspeții pot utiliza facilitățile de grătar de la Total-Ceahlău. Proprietatea pune la dispoziție un magazin. La 100 m se găsește un iaz.

Oaspeţii pot închiria biciclete de la proprietate, iar cea mai apropiată stație de autobuz se află la 200 m.

Contact:

   · Adresa: Comuna Ceahlau, jud. Neamţ
   · Telefon: 0374.910.944 ; 0233.258.110 ; 0744.702.963
   · E-mail: totalconstructceahlau@yahoo.com