Cele mai vandute produse din Pet Shop

Artrovet forte

A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor. A nu se utiliza după data expirării marcată pe ambalaj.

ARTRIVET FORTE

Se va evita administrarea la câinii deshidratați, hipovolemici sau hipotensivi, deoarece există riscul potențial de toxicitate renală acută.

Administrarea concomitentă a produselor medicinale veterinare potențial nefrotoxice, trebuie evitată. Precauții speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale: Persoanele cu hipersensibilitate cunoscută la substanțele active, trebuie sa evite contactul cu produsul artrovet forte veterinar. În caz de ingestie sau contact accidental cu pielea, solicitați imediat sfatul medicului și prezentați prospectul sau eticheta produsului.

Persoana care manipulează produsul medicinal veterinar trebuie să poarte echipament de protecție. A nu se utiliza la cățele aflate în perioada de gestație și lactație. Poate interacționa cu sulfonamidele, salicilații, agenții antidiabetici sufonilureici.

Nu se asociază concomitent cu metotrexatul deoarece pot să apară fenomene de toxicitate. Asocierea anticoagulantelor și agenților trombolitici cu carprofenul poate agrava evoluția unor eventuale ulcerații sau leziuni hemoragice ale mucoasei gastrointestinale. Carprofenul poate spori efectul hipoglicemiant al antidiabeticelor, deoarece prostaglandinele sunt direct implicate în mecanismele reglatoare ale metabolismului glucidic.

ARTRO–VET B 100

Vitamina B1 clorhidratul de tiaminăpoate intensifica activitatea agenților blocanți neuromusculari. La administrarea de doze mari se poate produce interferență în metabolismul celorlalte vitamine din grupa B. Suplimentele cu vitamina B1 pot îmbunătăți eficacitatea unor produse medicinale veterinare antidepresive.

artrovet forte lipsa a ceea ce vitaminele dureri articulare și

Tiamina poate inhiba efectul antitumoral al unor substanțe utilizate în chemoterapie. Vitamina B1 poate contribui la artrovet forte efectelor secundare stări de confuzie, slăbiciune musculară, tulburări de memorie ale terapiei cu scopolamină.

Vitamine, Minerale uz Veterinar

Vitamina B6 clorhidratul de piridoxină mărește eliminarea nitrofurantoinei și poate reduce sau chiar anihila acțiunea antiparkinsoniană a levodopei, datorită acțiunii sale de activare a dopadecarboxilazei în țesutul periferic al creierului. Unele produse medicinale veterinare antituberculoase precum cicloserina și izoniazidul artrovet forte concentrația plasmatică a vitaminei B6. Vitamina B6 scade eficacitatea hidralazinei. Penicilina, un produs medicinal veterinar utilizat în tratamentul artritei reumatoide determină o scădere a concentrației plasmatice de vitamină B6.

Vitamina B12 cianocobalamina este absorbită nesatisfăcător în cazul administrării la diabetici care se află în tratamentul cu metformin.

artrovet forte articulațiile degetelor doare cum se tratează

Metforminul, antidiabetic oral, reduce nivelul seric al acidului folic și al vitaminei B12, însă acest proces poate fi contracarat prin utilizarea unor suplimente orele artrovet forte forte calciu.

De asemenea, colchicina diminuează absorbția intestinală a boala articulara micoplasmoza. Neomicina poate reduce absorbția intestinală a vitaminei B Antineoplazicele orale, îndeosebi metotrexatul, reduc nivelul seric al vitaminei B Supradozare simptome, proceduri de urgență, antidoturidupă caz: Foarte rar tulburări gastrointestinale anorexie, vomă, diareehepatice sau renale.

Incopatibilități: În lipsa studiilor de compatibilitate, acest produs medicinal veterinar nu trebuie amestecat cu alte produse medicinale veterinare. Solicitaţi medicului veterinar informaţii referitoare la modalitatea de eliminare a medicamentelor care nu mai sunt necesare. Aceste măsuri contribuie la protecţia mediului. Ambalaj primar: Flacon din polietilenă de înaltă densitate cu capace din polietilenă de joasă densitate cu 20, 30, 50, comprimate.

Ambalaj secundar: Cutie de carton x 1 flacon din polietilenă de înaltă densitate x 20 comprimate. Cutie de carton x 1 flacon din polietilenă de înaltă densitate x 30 comprimate.

artrovet forte preparate de curățare a articulațiilor

Cutie de carton x 1 flacon din polietilenă de înaltă densitate x 50 comprimate. Cutie de carton x 1 flacon din polietilenă de înaltă densitate x comprimate. Nu toate dimensiunile de ambalaj pot fi și comercializate.